În avantaj cu noi!

Dezvoltare software

Dezvoltare software

Dezvoltăm aplicații de calitate pe desktop, web și dispozitive mobile, ce sunt adaptate cerințelor unice și specifice ale clienților noștri.
Web + Comerț electronic

Web + Comerț electronic

Web-ul este punctul nostru forte! Aveți nevoie de o pagină web profesională, de un magazin virtual sau de o aplicație web customizată? O realizăm pentru dumneavoastră!
Sisteme CRM + ERP

Sisteme CRM + ERP

Oferim soluții complete societăților aflate în dezvoltare prin care acestea pot obține un grad mai ridicat de transparență, precum și procese decizionale și de management eficiente.
Marketing online

Marketing online

Pentru ca un site web să își atingă scopul comercial, acesta trebuie să atragă în mod constant clienți noi! Echipa noastră vă poate ajuta în acest sens!

Despre noi

Enetix Software Srl. a fost înființat în anul 2006 în regiunea centrală a României, la Miercurea Ciuc, ca o societate oferind soluții software și servicii IT de calitate. În ultimii ani importanța IT-ului a crescut semnificativ și s-a ridicat la nivel strategic atât în cadrul corporațiilor, dar și în cadrul intreprinderilor mici și mijlocii, indiferent de domeniul de activitate. Profitând de mediul favorabil al pieței, noi suntem prezenți cu o gamă extinsă de servicii și competențe profesionale excelente în domeniul dezvoltării, programării de produse software individualizate, soluții IT pentru afaceri, aplicații online comerciale, pagini web, magazine virtuale, respectiv în cel al consultanței informatice aferente acestora. Serviciile și produsele noastre software sunt distribuite atât pe piața locală, cât și pe cea internațională.

Datorită proiectelor noastre IT la nivel național și internațional, programatorii și managerii de proiecte din echipa noastră dobândesc o experiență profesională din ce în ce mai vastă. Ei și-au format o viziune inovatoare, flexibilă și orientată către rezultate. Pe baza acestora, realizăm soluții software de calitate, prin care clienții noștri își pot extinde competitivitatea și succesul.
Misiunea Enetix constă în dezvoltarea de soluții informatice inovatoare de calitate, respectiv asigurarea serviciilor aferente, contribuind astfel la dezvoltarea și succesul garantat al clienților noștri. Precizia, calitatea, flexibilitatea și fiabilitatea constituiesc valorile noastre principale.
Rezultatele muncii noastre persistente și de succes în cifre:

19
Ani
130+
Proiecte de succes
15
Țări
6
Continente

Tehnologii


.NET

 • C# / VB.Net
 • ASP.NET WebForms / MVC
 • WinForms
 • WCF
 • Xamarin

PHP

 • Drupal
 • WordPress / WooCommerce
 • PrestaShop
 • Magento

Mobile

 • iOS
 • Android
 • MoSync
 • Xamarin
biglogo

Frontend

 • HTML5 / CSS3
 • JavaScript / jQuery
 • Vue.js
 • WebGL

Databases

 • MS SQL Server
 • MySQL
 • PostgreSQL
 • Oracle

DevOps

 • Jenkins
 • PowerShell

Model de lucru

hover
bnv

Analiză

Pe baza nevoii clientului noi evaluăm posibilitățile, pe care apoi le transformăm în specificații detaliate. Astfel procesul de dezvoltare devine planificabil, iar costurile pot fi estimate în prealabil.
hover
bnv

Planificare

Pornind de la o idee, elaborăm planul în care identificăm cazurile de utilizare esențiale, funcțiile de bază ale sistemului și apoi construim arhitectura acestuia.
hover
bnv

Dezvoltare

În decursul acestei etape lucrăm la elaborarea completă a programului sau a sistemului fiind în interacțiune continuă cu clientul și încheind această etapă cu testări exhaustive.
hover
bnv

Instalare

Este important ca software-ul care urmează a fi predat să corespundă indicatorilor de calitate și cerințelor clientului. La nevoie, asigurăm și asistență în utilizarea programului/sistemului, precum și mentenanță și suport tehnic.

Servicii

Activitatea principală la Enetix se bazează pe un spectru larg de servicii de dezvoltare a soluțiilor software despre care puteți găsi informații detaliate mai jos:

 • Dezvoltare aplicatii customizate
 • Implementare CRM
 • ERP, aplicatii de gestiune a afacerii
 • Design și dezvoltare web
 • Magazine virtuale
 • Aplicații mobile
 • Outsourcing
 • Marketing online
 • Hosting

Dezvoltare aplicatii customizate

Produsele noastre software pentru desktop, web și dispozitive mobile sunt realizate pe baza cerințelor primite de la clienții noștri, urmând specificațiile de sistem elaborate în detaliu. În decursul întregului proces de dezvoltare, de la proiectare până la implementare, oferim servicii cu buget transparent și ce pot fi planificate din timp.

De fiecare dată selectăm și aplicăm cea mai potrivită tehnologie sau platformă, în funcție de particularitățile clientului, respectiv ale proiectului. La selectarea platformei preferăm pachetele software de tip open source, pentru a asigura sustenabilitate pe termen lung. Asigurăm și asistență, respectiv mentenanță pentru aplicațiile implementate de către noi. Menținând o legătură continuă cu clienții noștri, ne străduim ca ei să fie pe deplin mulțumiți de produsul software sau soluția comandată de la noi.

De-a lungul timpului am acumulat experiență semnificativă în realizarea aplicațiilor de gestiune a afacerii, aplicații web, soluții e-Commerce, respectiv aplicațiilor complexe pentru web sau desktop.

Implementare CRM

Astăzi, majoritatea companiilor mici au deja programe de facturare și de contabilitate, iar cele mai mari dispun de sisteme integrate de gestiune a afacerii. În mare parte, aceste sisteme gestionează produsele, veniturile și costurile. Însă de la clienți se primesc o multitudine de date și informații importante care de multe ori nu sunt incluse într-un sistem centralizat. Acest scop îl are CRM-ul, fiind un sistem de management al relațiilor cu clienții, în care informațiile sunt stocate într-o singură bază de date partajată, astfel încât angajații desemnați le pot accesa în orice moment.

SugarCRM CE este o aplicație web de tip open-source având milioane de utilizatori și a cărei arhitectură o cunoaștem foarte bine. Noi o putem adapta în funcție de cerințele clientului, dezvoltând module și funcții noi, putând implementa și generarea de rapoarte specifice sau chiar integrarea cu sisteme ERP terțe. Un mare avantaj constă în faptul că fiind o aplicație web, ea poate fi accesată prin internet de oriunde și de pe orice tip de dispozitiv, inclusiv cele mobile.

Prin această soluție noi oferim clienților noștri posibilitatea de a-și crește eficiența, respectiv transparența din punct de vedere decizional a activității de vânzare, de marketing și de relații cu clienții a afacerii lor.

ERP, aplicatii de gestiune a afacerii

Informațiile actuale și exacte pot constitui un factor esențial pentru menținerea și creșterea competitivității societăților, în administrarea bugetului, în urmărirea stocurilor, în analiza indicatorilor economici sau chiar în luarea deciziilor strategice. Acesta este rostul unui sistem integrat de management al afacerii, cunoscut și sub numele de ERP (Enterprise Resource Planner), care, pe lângă faptul că dispune de o gamă largă de instrumente, corespunde formelor și prevederilor legale locale și internaționale în vigoare. De-a lungul anilor am luat parte la dezvoltarea și implementarea câtorva sisteme specializate de management ale afacerilor.

Cel mai important sistem al nostru în aceste domeniu și care e pus în funcțiune de mai mulți ani este PIRO ERP. PIRO este dedicat companiilor specializate în producția de bijuterii, însă poate fi utilizat și în alte sectoare care se bazează pe procese de producție manuală.

Cel mai nou produs al nostru este sistemul de gestiune Prisma, care este o soluție IT bazată pe web, destinată în special întreprinderilor mici și mijlocii care dispun de mai multe puncte de lucru. Aplicația poate fi folosită prin intermediul Internetului unde se pot urmări și analiza datele din toate punctele de lucru, economisind astfel costurile legate de deplasare și logistică, eficientizând procesul decizional prin asigurarea unei imagini de ansamblu, în timp real, asupra stocurilor, plăților, rapoartelor, adică mai precis asupra întregii companii.

Design și dezvoltare web

Datorită popularității crescânde a internetului, pe lângă mijloacele de comunicare clasice, prezența online s-a dovedit a fi de o importanță majoră pentru multe persoane fizice, întreprinderi, instituții și organizații non-profit.

Soluțiile web constituiesc punctul nostru forte, pe care le oferim printre serviciile noastre de bază încă de la înființarea companiei și și pe care le adaptăm în mod dinamic la cele mai noi trenduri. Suntem conștienți de faptul că prezența online a clienților noștri stă, de multe ori, la baza succesului afacerii lor, drept pentru care acordăm o atenție deosebită elaborării lucrărilor grafice individualizate, proiectării de pagini web ușor de utilizat și utilizării celor mai moderne limbaje de programare. În faza proiectării site-urilor web punem accent deosebit pe realizarea de pagini/interfețe optimizate și pentru dispozitive mobile, respectiv pe utilizarea de sisteme de management al conținutului (CMS) robuste, răspândite la nivel global, care asigură o administrare simplă a conținutului pentru oricine. În cadrul proiectelor de design și dezvoltare web oferim clienților noștri pachete complete, ce cuprind: proiectare identitate vizuală individualizată, rezervare nume de domeniu, programare web, încărcare și formatare conținut, optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), găzduire web, mentenanță și alte dezvoltări ulterioare.

Portofoliul nostru cuprinde un spectru larg de pagini web și soluții e-commerce pentru sectoarele IMM, corporate, administrație publică și ONG-uri.

Magazine virtuale

În prezent, întreprinderile mici și mijlocii concentrate pe comerț nu își permit să treacă cu vederea vânzările prin intermediul internetului. Internetul oferă o posibilitate serioasă pentru ca vânzătorul și cumpărătorul să se găsească reciproc. Astfel, produsele oferite spre vânzare pot ajunge în orice loc din lume, indiferent de fusul orar și de programul de lucru, contând pur și simplu profesionalismul și ingeniozitatea. Soluțiile de tip magazin virtual (webshop) întrunesc factorii tehnici, logistici, de marketing și financiari ai distribuției eficiente prin intermediul internetului.

Compania noastră oferă sprijin în realizarea design-ului profesional, în programarea și crearea interfețelor de administrare robuste, în integrarea funcțiilor de plată on-line, în optimizarea pentru motoarele de căutare, în încărcarea produselor și a conținuturilor, respectiv în găzduirea de magazine virtuale. În cadrul unui webshop realizarea suportului multilingvistic împreună cu prezentarea și plata produselor în mai multe valute nu constituiesc un obstacol pentru noi. Astfel, este posibil ca o firmă locală să își găsească cu ușurință clienți chiar și pe piața internațională. În cadrul implementării magazinelor virtuale pe lângă propria noastră platformă numită eCubator, mai utilizăm și platformele, Magento, WooCommerce și PrestaShop.

După punerea în producție a sistemului noi oferim clienților noștri servicii de suport și mentenanță pentru utilizarea în condiții optime a magazinului virtual, respectiv servicii de consultanță în domeniul marketingului online, pentru a obține mai multe comenzi și clienți mulțumiți.

Aplicații mobile

Cu răspândirea smartphone-urilor, a tabletelor și a PDA-urilor, a apărut o industrie de telefonie mobilă complet nouă și modernă, iar aceasta probabil se va integra, în viitorul apropiat, și mai mult în viața de zi cu zi. Astăzi, datorită creșterii continue a utilizării dispozitivelor mobile, companiile și organizațiile se străduiesc să-și prezinte și să-și vândă produsele și serviciile prin intermediul aplicațiilor mobile proprii. Aplicațiile mobile cuceresc tot mai mult teren în industria divertismentului, a diferitelor activități comerciale, în sectorul serviciilor medicale, dar și în cadrul companiilor, ca mijloace de creștere a eficienței, jucând un rol semnificativ în facilitarea executării sarcinilor de zi cu zi.

Compania noastră oferă servicii profesionale în domeniul dezvoltării aplicațiilor mobile, de la concept până la implementare, bazate pe platforme native (Android iOS), sau pe platforme hibride. Dispunem de suficientă experiență în proiectarea și realizarea interfețelor (UI) care oferă experiență superioară utilizatorilor, respectiv în dezvoltarea funcționalităților pentru o aplicație mobilă complexă.

Profitând de posibilitățile oferite de tehnologie, furnizăm clienților noștri soluții mobile de înaltă calitate și cu experiență utilizator (UX) ridicate.

Outsourcing

Nearshore outsourcing este o practică din ce în ce mai populară în rândul marilor companii IT, deoarece și companiile IT occidentale suferă de o lipsă semnificativă de resurse în ceea ce privește tehnologia și resursele umane, iar în unele cazuri sunt nevoite să reducă costurile. În acest sens, Regiunea Centru din România, constituie o locație țintă avantajoasă, deoarece companiile IT locale, pe lângă faptul că dispun de competențe similare, pot oferi prețuri mai competitive în comparație cu alte companii din marile centre IT ale țării (București, Cluj-Napoca, Iași). Iar prin faptul că România a aderat la Uniunea Europeană, barierele de colaborare în materie de drept și comunicații dintre țările europene au fost eliminate.

În centrele noastre de dezvoltare situate în Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe noi oferim profesioniștilor noștri un mediu de lucru modern și flexibil, cu participare la un sistem de formare profesională continuă, astfel încât să fie pregătiți pentru munca de la distanță transparentă și orientată spre client.

Serviciile noastre de outsourcing se bazează pe parteneriate de termen lung și solide, pe costuri competitive și pe muncă de înaltă calitate efectuată într-un fus orar convenabil.

Marketing online

Importanța marketingului online a crescut în mod semnificativ în decursul ultimului deceniu. Pe lângă instrumentele de marketing tradiționale, acesta sprijină promovarea site-urilor web, a produselor și a serviciilor pe Internet.

Un magazin virtual, chiar dacă este realizat în mod corespunzător, nu își poate atinge scopul comercial dacă nu este sprijinit de o activitate profesională de marketing online. Prestăm servicii de online marketing pentru numeroase magazine virtuale, mici și mari, dispunând de mai mulți ani de experiență în domeniu. Există numeroase metode și instrumente utile, prin utilizarea cărora se poate promova un website. Prin optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) și prin campanii Google Adwords sau Facebook, noi facem ca produsele, serviciile și paginile web ale clienților noștri să fie găsite ușor de către potențialii cumpărători.

În cadrul campaniilor de promovare noi ajutăm clienții noștri cu identificarea celor mai potrivite platforme pentru reclame, determinăm cuvintele cheie relevante, realizăm texte publicitare și bannere, în conformitate cu cerințele formale ale platformei de publicitate online în cauză. Punem la dispoziția clienților noștri rapoarte și analize pentru urmărirea eficienței campaniilor și ajustăm în mod continuu campaniile derulate cu scopul atingerii indicatorilor de performanță (KPI) stabiliți.

Hosting

Serviciile noastre de găzduire oferite prin propriile servere performante din centrele noastre de date situate în New York și în România le recomandăm acelor clienți cărora este indispensabilă comunicarea electronică (prin email), care au nevoie ca site-ul lor web să fie găzduit în condiții profesionale și securizate și totodată să fie accesibil rapid atât de către utilizatorii autohtoni, cât și de cei din străinătate.

Oferim spațiu de găzduire adaptabile nevoilor clienților, la prețuri accesibile, atât pentru pagini web existente sau pentru cele dezvoltate de către noi. Oferim servicii de corespondență electronică (SMTP, POP3, IMAP) stabile și efectuăm achiziționarea și configurarea de nume de domenii, respectiv găzduire DNS. Pentru site-uri și webshop-uri cu trafic ridicat, care necesită resurse ridicate, recomandăm serverele noastre virtuale dediate (VPS) de înaltă performanță, care sunt mai ușor scalabile în ceea ce privește performanța.

Sunt realizate zilnic copii de siguranță, garantând astfel ca informațiile să poată fi recuperate în caz de defecțiune tehnică (hardware sau software) sau în cazul în care webmaster-ul șterge accidental anumite date.

Produse

Fiind a companie de software orientată pe proiecte, toate lucrările noastre sunt unice, însă avem și câteva produse software proprii pe care le-am construit de la zero pornind de la idei proprii și pe care le dezvoltăm permanent în baza reacțiilor/cererilor clienților ținând cont de tendințele tehnologice actuale.


 • Prisma
 • OptimEZ
 • eCubator

Prisma

Prisma este sistemul nostru de management dezvoltat pentru întreprinderile mici și mijlocii, prin care se poate realiza gestionarea produselor, clienților, a inventarului, facturarea, urmărirea plăților și a încasărilor și generarea diferitelor rapoarte.

Sistemul se bazează pe tehnologii web. Astfel, în cazul societăților cu mai multe puncte de lucru, datele stocate în baza centrală de date sunt accesibile din oricare dintre punctele de lucru, printr-o conexiune internet, oferind o vedere în timp real asupra inventarului, a plăților și a rapoartelor, adică asupra întregii companii.

Programul include mai multe opțiuni de configurare, prin care se pot acoperi nevoile specifice ale companiilor din diferite sectoare de activitate (retail, producție, e-commerce).
În cazul companiilor care dețin un webshop sistemul poate fi ușor integrat cu acesta, realizându-se în mod automat sincronizarea produselor, a stocurilor, a clienților și a comenzilor.

OptimEZ

Acest software poate fi de folos în primul rând întreprinderilor care dispun de o rețea de agenți, iar activitatea acestora trebuie programată în prealabil și urmărită. Activitatea agenților sau chiar al întregului personal poate fi planificată și urmărită pe zile, ore, minute, iar la toate activitățile se pot atribui informații precum: client, locație, activități, note, documente, etc. Aceste activități programate sunt afișate sub o formă transparentă, și pot fi obținute și în format printat. Activitățile pot fi urmărite din perspectiva reușitei, al timpului programat și celui efectiv realizat, astfel activitatea și eficiența agenților și a personalului devin măsurabile.

Sistemul se bazează pe tehnologii web. Astfel prin intermediul unui browser de internet el poate fi accesat de oriunde, chiar și de pe dispozitive mobile ceea ce poate constitui un avantaj semnificativ persoanelor care lucrează pe teren.

Sistemul poate fi integrat cu sistemul ERP existent al companiei, iar prin sincronizare bidirecțională, se poate preveni introducerea dublă a datelor (de ex. clienți).

eCubator

Sistemul eCubator dezvoltat de noi este o platformă complexă de CMS (Content Management System) avansată care poate găzdui simultan mai multe site-uri web, magazine virtuale sau chiar aplicații web complexe, chiar dacă aceste aplicații sunt de natură diferită și au obiective diferite. Printre configurațiile posibile, aplicațiile web bazate pe eCubator pot fi configurate ca site-uri web cu conținut administrabil, magazine virtuale cu funcții de plată on-line și coș de cumpărături, sau alte aplicații web, care implică logică personalizată.

Sistemul eCubator este chiar mai mult decât un simplu sistem CMS: poate fi folosit drept bază pentru orice sistem bazat pe web care oferă gestionarea flexibilă a datelor și diverse module ce variază de la funcții de management al conținutului, managementul informațiilor despre clienți și comenzi, până la facturare și chiar trimiterea de newsletter-e.


Portofoliu

Mai jos puteți vedea câteva dintre lucrările reprezentative din portofoliul nostru web.

Truffoir – Trufe din Transilvania .NET / eCubator
Arch Moulding .NET / eCubator
Direcţia pentru Agricultură Harghita .NET / eCubator
Fenestela 68 .NET / eCubator
Koz-Service .NET / eCubator
Garden State Securities .NET / eCubator
Schulleri şi asociaţii societate civilă de avocaţi PHP / Wordpress
Palcaro .NET / eCubator
Dakota Security PHP / Wordpress
Pensiunea Lobogó PHP / Wordpress
Magazin virtual FairTools Magento / PHP
Magazin online FunBike .NET / eCubator
PIRO ERP Drupal / PHP
Drumeții virtuale prin Ciuc .NET / eCubator
Pensiunea Zenit .NET / eCubator
Csíki Vállalkozók Egyesülete .NET / eCubator
Asociaţia Transilvania Vie .NET / eCubator
MPower Body Work .NET / eCubator
Bibas Group .NET / eCubator
IT Plus Cluster Drupal / PHP
FK Csikszereda PHP / Wordpress
Harviz SA Joomla / PHP
AC Lighting PHP / Wordpress
Best Cast .NET / eCubator
Carl Sylsvestre Consulting .NET / eCubator
Detroit City .NET / eCubator
Studio foto Dobos .NET / eCubator
Frank Ridge Foundation PHP / Wordpress
Gerkon .NET / eCubator
M. Grunberg Inc PHP / Wordpress
Lamontis Partners .NET / eCubator
Pimpimpáré .NET / eCubator
The Last Castrato show .NET / eCubator
Portal Undock .NET / eCubator
West-Con Consulting .NET / eCubator
Zbori.ro Drupal / PHP
Boomerangservices.ro Drupal / PHP
RomaniaRooms Drupal / PHP
Biofruct PHP / Wordpress
Caritas Drupal / PHP
Uniprest PHP / WooCommerce / Wordpress
AquaEnergia Drupal / PHP
Jakab Antal PHP / Wordpress
Cakesupplies USA PHP / PrestaShop
iData PHP / Wordpress
UPS Distribution PHP / WooCommerce / Wordpress
Electromix Magento / PHP
Saimon Electronics PHP / PrestaShop

Echipa

Echipa noastră este formată din profesioniști foarte bine calificați și cu o experiență vastă. În prezent, în cadrul firmei noastre lucrează 35 de programatori împreună cu 20 de alți specialiști: manageri de proiect, analiști de sistem, consultanți, specialiști de suport tehnic și testeri. Punem accent mare pe colaborarea eficientă în cadrul echipei și pe formarea profesională continuă. Doar așa putem livra clienților noștri produse software și servicii IT de top la nivel mondial.

Co-Founder, CEO
István
System Architect
Sarolta
Product Manager
István
Lead Developer
Orsolya
Fullstack Developer
Attila
Sales&Marketing Manager
Noémi
Dev Team Coordinator
Botond
Infrastructure Manager
László
Solution Specialist
Árpád
Fullstack Developer
László
DevOps Engineer
Örs
Customer Support Lead
Róbert
Fullstack Developer
Dragoș
Tester
Botond
Lead Developer
Hajnal
Manager Assistant
Ádám
Fullstack Developer
Anna
Account manager
Katalin
Tester
Endre
Project Manager
István
Fullstack Developer
Izabella
Project Manager
Anita
Account Manager
Sebestyén
Fullstack Developer
Andrea
Billing & Controlling
Ibolya
Fullstack Developer
Emese
Junior Developer
Zsolt
Fullstack Developer
Andor
Fullstack Developer
Márta
Project Manager
Attila
DevOps Engineer
Erika
Customer Support
Szilvia
Fullstack Developer
Matilda
Project Manager
Eszter
Tester
Anett
Junior Developer
Loránd
Sales Assistant
Renáta
Customer Support
Zsuzsanna
Billing Assistant
Norbert
Customer Support
Szabolcs
Junior Developer
Endre
Junior Developer
Réka
Customer Support
Norbert
Customer Support
Zsuzsanna
Customer Support
Alpár
Junior Developer
Attila
Junior Developer
Hunor
Marketing Specialist

Cariere
Datorită numărului mare de comenzi compania noastră este în continuă creștere, motiv pentru care dorim să ne extindem echipa cu noi colegi. Căutăm tineri cu experiență în anumite domenii de specialitate, cu o dorință de formare continuă și dispuși să se dezvolte și mai mult prin intermediul proiectelor noastre. Pe lângă experiența profesională cerută, competențele cheie ale candidatului ideal sunt atenția la detalii, abilități bune de comunicare și năzuința continuă spre excelență. Echipa noastră tânără și energică nu suferă de lipsă de motivație, iar datorită muncii noastre persistente produsele și serviciile noastre sunt apreciate atât în țară cât și în străinătate.
Fii și tu membru al echipei ENETIX!

Alătură-te!

Contact

Str. Szék Nr.7/A
530201 Miercurea Ciuc, Harghita, România
+40-744-766.860, office@enetix.ro

RO18765987
J19/505/2006
RO02 BACX 0000 0002 8026 5000 - UniCredit Bank

Cu ce vă putem ajuta? Nu ezitați să ne contactați cu ajutorul formularului de mai jos!